T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / YENİŞEHİR - Mersin Suphi Öner Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Mersin Suphi Öner Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Telefon
90 324 328 81 11
Belgegeçer
90 324 328 06 12
WEB
https://suphionerogretmenevi.meb.k12.tr
Adres
Dumlupınar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No.124 YENİŞEHİR / MERSİN
Vizyon
Kurumumuzdan konaklama, yiyecek-içecek, salon ve organizasyon hizmeti alan misafirlerimiz için memnuniyeti en üst seviyede tutarak ve güvenilirliği ilke edinerek; güler yüzlü, hijyen şartlarına uygun, saygılı ve olumlu iletişim temeline dayanarak; şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı ile hedeflerimize uygun hizmet ve ürünler sunacak niteliklere sahip, öğrencilerin mesleki, teknik ve sosyal gelişimleri için stajyerlik ve çıraklık beceri eğitimi yapmalarına katkı sağlayan, diğer öğretmenevleri ve hizmet kuruluşları arasında yönetim sistemi, hizmet ve ürün kalitesi ile öncü olan bir öğretmenevi olmaktır.
Misyon
Kurumumuz, misafirlerimize konaklama, yiyecek-içecek, salon ve organizasyon hizmetlerini sunarken, sürekli iyileştirme ve gelişim odaklı olarak ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi standartlarına uygun şekilde çalışmalarını gerçekleştirir. Aynı zamanda öğrencilerin mesleki, teknik ve sosyal gelişimlerini desteklemek için sunduğu staj ve çıraklık beceri eğitimi programlarıyla; bilgi ve becerilerle donanmış, milli kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; gayretli, girişimci, yenilikçi, özgüveni, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; barışçıl, iletişime ve paylaşıma açık, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesini sağlamak amacı güder.
Başarılar
Günümüzde, dünya entegrasyona doğru yol alırken, insanoğlu bir bilgi ve enformasyon karmaşası ile karşı karşıya kalmıştır. Birey bu karmaşanın detayları içinde, daha az seçenekten haberdar olabilmektedir; daha az şey hakkında daha çok şey öğrenmek zorunda kalmaktadır. Bizler, bu öngörüyle, ülkemizin ve yöremizin de özelliklerini ön plana çıkararak tesislerimizde konaklamak isteyen birey ve ailelerin beklentilerindeki çeşitliliği karşılamayı amaç edindik. Sizleri sıcağın ve soğuğun, eskinin ve yeninin, antik çağın ve yeni dünyanın içice varolduğu bu bölgeyi yaşamaya davet ediyoruz.
Toplantı Salonu :5
Otel Odası :107
Kütüphane Kitap Sayısı :2160
Yemekhane :2
Öğretim Şekli :
Saatler
Isınma
Klima
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
MİNİBÜS,OTOBÜS
Servis Bilgisi
OTOBÜS
Yerleşim Yeri
Yenişehir,MERSİN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
8 DK
Kontenjan Bilgileri
120
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır